Wie ben ik?

Lidy Krijnsen-Meijer heeft de algehele leiding van Les Papillons d’or.

Daarnaast hebben we soms stagiaires. Op deze pagina leert u haar wat beter kennen…

Lidy Krijnsen-Meijer
Ik ben Lidy Krijnsen-Meijer, 58 jaar jong (oud volgens mijn jongste zoon), getrouwd met Peter die tevens mijn financieel adviseur is. Ik ben moeder van 5 kinderen.Waarvan inmiddels al 4 getrouwd zijn. Onze jongste zoon van 18 jaar gaat vanwege zijn studie binnenkort verhuizen. Verder heb ik negen kleinkinderen.

Ervaring
Voordat ik trouwde, heb ik jaren bij de thuiszorg gewerkt, veelal bij chronisch zieke patiƫnten.
Vanuit mijn interesse in de zielenroerselen van de mens heb ik de tweejarige cursus pastorale hulpverlening gevolgd bij St. Koinonia. Daarnaast heb ik ook een aanvullende opleiding kinderpastoraat gevolgd. Inmiddels heb ik het 4e jaar contextuele systeemtherapie voltooid. Op die manier kan ik kinderen, met bijvoorbeeld emotionele en/of gezinsproblemen, ook een warme plek bieden.

Ervaring als gastouder
Later ben ik op particuliere basis gastouder geweest en heb ik voor een gastouderbureau gewerkt. Omdat ik mijn ervaring en expertise met anderen wil delen, vond ik het in 2005 tijd om voor mezelf te beginnen.

Diploma’s
Ik heb de benodigde diploma’s en ben daardoor een gecertificeerde en geregistreerde gastouder.

  • In het bezit van een EHBO-diploma en het EHBO-diploma voor kinderen, zodat ik bij eventuele calamiteiten adequaat kan handelen.
  • Certificaat voor gastouders
  • 4 jaar contextuele systeemtherapie
  • 2 jaar kinderpastoraat
  • certificaat voor cursus autisme.

Erkend gastouderbureau
Vanwege de erkenning door de overheid en het verkrijgen van kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst zijn wij aangesloten bij CGOB Benjamin te Menaldum en bij gastouderbureau De vier blokken te Hoogezand.

Ik hoop u voldoende op de hoogte te hebben gebracht van wie ik ben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.