Stage lopen

Lijkt het je leuk om stage te lopen in een kleinschalig kinderdagverblijf? Dan ben je hier op het juiste adres.

Je helpt mee met lichthuishoudelijke activiteiten, bijvoorbeeld: eten voorbereiden, bedjes verschonen etc. Daarnaast voer je ook voorbereidende werkzaamheden uit; knutselmateriaal klaarzetten, fruit snijden, tafel dekken, bedje klaarmaken. Maar je helpt natuurlijk ook mee met het begeleiden van activiteiten, zowel binnen als buiten.Bijv. knutselen, voorlezen, spelletjes doen.

Toch wel de 2 grootste verwachtingen die ik van jou verwacht, is dat je op de eerste plaats gemotiveerd bent, maar dat je het ook leuk vindt om met kinderen te werken en je je hierin verder wilt ontwikkelen. Je hebt een leergerichte houding en staat open voor feedback. Werken aan je persoonlijke leerdoelen en opleiding vind ik belangrijk.

Als je bij onze Gastouderopvang stage gaat lopen, kun je veel leren en jezelf ontwikkelen. Ik vind het belangrijk je daarin goed te begeleiden en je te stimuleren in je ontwikkeling. Zodat je aan het eind van je stage met recht kunt zeggen dat je je diploma waard bent.

Het is wettelijk verplicht, voor aanvang van je stage, een verklaring omtrent gedrag (vog) te overhandigen. Dit formulier kun je aanvragen bij de gemeente. De kosten hiervan komen voor je eigen rekening.

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij mij? Neem dan even contact met me op.